Subtítulos dispoñibles.

Ó premer no botón Subtítulos na barra de ferramentas do reprodutor multimedia HTML5 de Wikimedia, podes seleccionar os subtítulos (se están dispoñibles) ou abrir o editor de subtítulos para engadilos ó vídeo. Crear unha nova tradución ou editar unha existente
Lista completa de subtítulos
Substitúe en polo código do teu idioma e preme no botón Go

NOTA: Non utilice directamente este modelo! É soamente unha tradución. Empregue {{Closed captions}} no canto deste!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Closed captions}} instead!